За нас
Референци Партнери Галерија Контакт

Пиштолов ДООЕЛ Ви нуди продажба, монтажа и сервис на разни видови гаражни врати автоматика, алуминиумски и ПВЦ прозори и врати.

Компанијата располага со тим кој има догогодишно искуство кој со примена на најновите технологии во овие области ја зголемува ефикасноста и квалитетот на проектите на кои работиме. Нашата главна стратегија е да Ви понудиме врвен квалитет, достапни цени и релативно краток рок на имплементација.